maanantai 25. helmikuuta 2013

Talvilomareissua

Muut lapsukaiset ovat sukuloimassa loman kunniaksi, ja kyynärsauvoin varustettu hra Keskimmäinen jäi pitämään äidille seuraa. Kävimmekin heti maanantain kunniaksi kaupunkilomalla kahdestaan. Matka (3,5 km) meni hyvin ja oli kyllä oikein rentouttava reissu kokonaisuudessaan muutenkin.

Matkaraporttia saanette myöhemmin, mutta oikaisen nyt suoraan päivän tärkeimpään antiin. Olen nimittäin todella kauan pohtinut, että haluaisin maalauttaa lapsistani muotokuvat. Ja mikäli työt onnistuvat hyvin, niin ihan perhepotrettikin olisi kiva! Valokuvat (erityisesti minua itseäni esittävät) ovat mielestäni niin konservatiivisia ja brutaaleja, että en niitä kyllä vieraiden nähtäväksi seinillemme halua. Olen katsellut eri taiteilijoiden töitä, mutta kenenkään tyyli ei ole vielä oikein kolahtanut. Ennen kuin siis vasta tänään!

Olimme nimittäin pienellä tauolla shoppailun lomassa. Hra Keskimmäinen halusi juomaksensa pirtelön eräästä läheisestä pikaruokapaikasta. Kassojen yläpuoleisissa valotauluissa sitä oli mainostamassa tällainen kuva:

Pillin ja kannen puuttumisesta päätellen tämä meille toimitettu versio ei ollut aivan autenttinen malli, mutta käsittääkseni yksilöiden väliset erot pyritään pitämään mahdollisimman minimissään:


Joskin lisäainekriittisenä ihmisenä olen kovasti onnellinen, että suurin osa ilmeisen turhista väriaineista on jätetty kai vallan tyystin pois!

Selvittelen nyt parhaillaan artistin nimeä ja toivon, että häntä ei ole täysin kiinnitetty kyseisen ketjun tehtäviin, vaan hän voisi esimerkiksi freelancer-henkisesti tulla esittämään taiteellisen näkemyksensä perheestämme ja saan viimeinkin olohuoneemme seinälle täytettä.

Ei kommentteja: